x
Blood Label: Skeletons

Blood Label
Skeletons

Blood Label: Skeletons

GAFFA

Album / Mighty Music
Udgivelse D. 17.03.2014
Anmeldt af
Keld Rud

Bag navnet Blood Label finder man et sammenrend af musikere, der har spillet i bands som Hatesphere, Dawn of Demise og The Burning. Da fællesnævneren for de nævnte konstellationer er dødsmetal, kommer det måske ikke som den store overraskelse, at Blood Label går i lag med netop denne genre dog tilsat en portion thrash metal.

Vokalist Kenneth Klitte Jensen har en stemme over i den lyse, halvhysteriske boldgade. Det lyder bestemt, som om der er nogen, der er kommet ham på tværs. Det er dog en tilgang, der i længden tærer på både nerverne og ørernes udholdenhed. Det tolereres bedst i små og afmålte doser. Og når man skal stå model til det i løbet af et helt album, som tilfældet er her, er der seriøs risiko for, at lytteorganet står af.

Instrumentalt kører toget for det meste til tiden og på skinner. Det sker, at Blood Label får langet et riff over disken, der uden antydningen af nænsomhed planter en lige højre i lytterens ansigt. Det viser, at de fem fyre ved, hvad de laver. En mere varieret tilgang til vokalen vil dog være meget velkommen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA