x
Shakira: Shakira

Shakira
Shakira

Shakira: Shakira

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 24.03.2014
Anmeldt af
Sohail Hassan

Latin-amerikanske sang-ikon Shakiras selvbetitlede 10. album hæver hendes stjerne endnu højere på pop-himlen. Svenskerne Erik Hasle og pop-maestro Max Martin er blandt mange i hæren af producere og sangskrivere, der leverer numrene på det nye album. På første single Can't Remember To Forget You gæster ingen ringere end Rihanna, og i tilhørende video slanger de to stjerner sig i samme seng iført lingerie, og det er faktisk svært at se, Shakira lige er 10 år ældre.

At Shakira har vundet international anerkendelse og går stærkt efter pop-tronen ses af den stærke satsning på det engelsksprogede samt hit-satsningen ved dance-produktioner med nemme syng-med-tekster og foldboldsangs-omkvæd f.eks. til Max Martin-nummeret La La La. Noget, som ligger ret langt fra hendes stil. Hendes vokal laver også langt færre af hendes kendetegnende krøller. Når det er sagt, er dette ikke noget letkøbt pop-album. Resten af albummet rummer nemlig mange eksempler på velskrevne singer/songwriter-numre. Deriblandt er de stille You Don't Even Care About Me og Empire bemærkelseværdigt smukke. Der er faktisk flere af disse numre, som kunne være potentielle singler.

Shakira glemmer ikke sine latinamerikanske fans, og de store engelske pop-satsninger, første single og dance-nummeret findes også i spanske udgaver. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA