x
Karen: Ingen Mands Land

Karen
Ingen Mands Land

Karen: Ingen Mands Land

GAFFA

Album / Universal
Udgivelse D. 12.05.2014
Anmeldt af
Sohail Hassan

Man har ikke hørt meget fra Karen Rosenberg siden tredje album i 2009. Hun er stadig et household name, som de fleste nikker genkendende til, men nok ikke så meget for hendes musikalske karriere, snarere som medie-personlighed. Nu er hun tilbage med en ep på fem numre. Om dette er en forløber for et helt album, forlyder der intet om.

Karens noget pibende vokal og sangstil er stadig lige så markant og klar. Ep'en er i høj grad inspireret af et bristet forhold, bedst beskrevet på første single Problemet. Stilen er meget poppet r&b eller soul og minder meget om det, vi kender fra f.eks. Burhan G. Daniel Fält og Lasse Lindorff står bag produktionerne, og sangene er kommet frem ved, at Karen har brugt klaveret som terapi for at få følelserne ud. Resultatet er fem velproducerede og stærke numre, overbevisende fremført af en Karen, der beviser, at hun stadig har meget at byde på.

Det er også blevet til et up-tempo nummer, Hvis Sandheden Skal Frem, der faktisk både formår at rykke godt og fænge. I øvrigt er Karens kendte attitude og stil som stærk selvstændig kvinde holdt intakt på dette nye album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA