x
Marvelous Mosell : Offspring Festival, Harmonipavillonen, Tivoli

Marvelous Mosell , Offspring Festival, Harmonipavillonen, Tivoli

Marvelous Mosell : Offspring Festival, Harmonipavillonen, Tivoli

Anmeldt af Ole Rosenstand Svidt | GAFFA

Dj Tue Track lagde umanerligt lækkert ud med frodige beats, der lå lysår fra den slappe Ponyblod-performance, som Harmonipavillonen lagde gulvbrædder til kort tid forinden.

Der var spændt op til catastrofikal ravage, ugelang sygdom og upåklagelig historiefortælling om det værste svin, Robin Rubin, da alle tiders 80'er-påklædte nutidsidol gik på Harmonien med kæk, rød cap og forvandlede enhver skeptiker til en momentan Mosell-fan. Marvelous havde fat i publikum fra første sekund i bogstaveligste forstand - det var udelukkende rapperens positive attitude, der afværgede et decideret fanslagsmål på forreste række.

Især under skildpaddehittet "Dansk Ninja Turtles Rap" var publikum med, og de var klar til at smide både Bebop og Rocksteady i kloakken, imens de ventede på flere pizzaer. Dampende hede.

Et Sega Mega Drive Joypad fik helt uden møje og besvær tændt op under de allersidste pessimister, der måtte befinde sig på bagerste række, og menuen stod på tigerkød i foodprocessoren.

Masser af frem og frem tilbage blev afløst af sydende frituregryder, og undervejs kom der en sporvogn og en pige til, indtil publikum indtog friheden bid for bid og lod Robin Rubin bane vejen til en hverdag uden forpligtelser, men med besøg af sikki-dy-sindssyge Bertram.

Den bedste danser indtog dansegulvet til sidst, hvor der var plads til både kærnemælk, ost, skinke og at se noget video - også selv om festens værtinde var frisør. I Kerteminde.

Publikum var mødt op for at få en fest, og det fik de. Uanset om det var hardcore fans i navne-T-shirts eller nydeligere mænd fra Herlufsholm-segmentet, så hyggede alle sig i rigelige mængder, og det var en sand fornøjelse at overvære.

Det var umuligt ikke at overgive sig til Mosells kække dansetrin, der ubesværet gled over scenegulvet, mens pigerne skreg og fyrene anerkendende lod sig rocke med og kastede håndtegn og syrede rim direkte tilbage til aftenens ubetinget største helt.

Det bliver intet mindre end storslået at se ham til sommerens små og store festivaler, som han givetvis må vise fritidssættet til.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA