x
Shiny Darkly : Spot Festival, Scandinavian Congress Center, Aarhus

Shiny Darkly , Spot Festival, Scandinavian Congress Center, Aarhus

Shiny Darkly : Spot Festival, Scandinavian Congress Center, Aarhus

Anmeldt af Nicholai Friis Pedersen | GAFFA

Crunchy Frog-signede Shiny Darkly er lyden af maskiner, der runger i fabrikshaller. De har skærende guitarer, dundrende trommer, hårde effektive basgange og iskolde synthflader tilsat masser af rumklang, britisk accent, og de der skrig, der leder tankerne hen på Suicide.

Jeg har tidligere anmeldt bandet til Spot i 2012. Dengang blev jeg revet en del mere med. At denne koncert ikke formår at vække samme følelser som den sidste, jeg så, skyldes hovedsageligt ting, som bandet formentlig ikke selv har været herre over.

For stor sal

Det enorme venue, kongressalen i Scandinavien Center, var for voldsom for bandet. Den afstand mellem band og publikum, der naturligt forekommer på sådan en stor scene, virkede for stor for det indadvendte band. Her ville et mindre spillested som for eksempel Radar have passet langt bedre og gjort det nemmere at føle den intensitet, bandet spiller med.

Derudover var der nogle problemer med forsangerens guitar, der så ud til at gå ham på, hvorfor det under dele af koncerten tog fokus væk fra det gruppens ellers fine materiale.

Til trods for, at jeg tildeler koncerten en middelkarakter, vil jeg ikke tøve med at anbefale Shiny Darkly. Deres lyd havde bare gjort sig bedre et andet sted.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA