x
Chrissie Hynde : Stockholm

Chrissie Hynde
Stockholm

Chrissie Hynde : Stockholm

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 11.06.2014
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Hun er og bliver den seje rockchick. Chrissie Hynde har med Pretenders og sin egen solokarriere altid dyrket den slidte læderjakke og de stramme jeans. Og så med diverse afstikkere til det mere glamourøse. Man kan nemlig alligevel ikke sætte Chrissie Hynde på formel.

Stockholm er hun på banen i klassisk forstand. Det er rock lige ud ad landevejen som i Dark Sunglasses, hvor Chrissie Hynde selv leger med selviscenesættelsen. Lidt magelig tilfredshed har dog indfundet sig på albummet, hvor sangene generelt har lidt svært ved at løfte sig op over det ordinære. Bevares, så er Chrissie Hynde stadig stærkt syngende, men hun er og bliver bedst, når der skrues op for de bidske guitarer, og hun sætter i et kattehyl. Det er der så lidt for langt imellem på Stockholm, når balladerne ikke helt rammer niveau og poprocken tager over.

Men herligt med tordenguitar i Down The Wrong Way, hvor det også høres, at hun sætter sig selv på spil. You're The One lyder det derefter, og her har Chrissie Hynde tilsyneladende fundet en ro, som hun nu nyder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA