x
Parquet Courts: Sunbathing Animals

Parquet Courts
Sunbathing Animals

Parquet Courts: Sunbathing Animals

GAFFA

Album / Mom + Pop
Udgivelse D. 03.06.2014
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

De solslikkende dyr i Parquet Courts excellerer på deres tredje album i en bundsolid samling lo-fi indierocknumre, der emmer af amerikansk vestkyst i 1990erne. Bandets riffs er umiskendeligt The Strokes-klingende, men udførslen tilbagelænet og langt fra så stram.

Dear Ramona slacker i en sådan grad, at det nærmest lyder som en parodi på Pavement, med snakkende vokal hen over doven guitar. Det samme gælder for numre som What Colour Is Blood, der er skramlet og småstenet legesyg lo-fi-rock ala tidlig-Weezer.

Meget mere tempo er der på numre som åbneren Bodies Made Of, den glimrende Duckin and Dodgin og det punkede titelnummer, hvor der hugges igennem, som var Ramones i hælene på dem. Mere 70'er er der på Raw Milk, der kunne være planket fra et band som Steppenwolfs.

På She's Rolling og Instant Disassembly trækkes tempoet helt ud henover seks-syv repetetive minutter, og det bliver lige trægt nok. Men i tight format på 3-4 minutter afleverer det amerikanske band en veludført huskekage fra de både højenergiske og doventrockende 90'ere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA