x
Yung : Pop Revo, Atlas, Aarhus

Yung , Pop Revo, Atlas, Aarhus

Yung : Pop Revo, Atlas, Aarhus

Anmeldt af Ole Rosenstand Svidt | GAFFA

Aarhusianske Yung er en ung dansk trio alias sanger og guitarist Mikkel Silkjær samt Tobias Tarp og Frederik Nybo, begge fra ligeledes Pop Revo-aktuelle Snaredrum, på henholdsvis bas og trommer. Silkær er tidligere kendt fra rockbandet Happy Hookers for Jesus, hardcorebandet Urban Achievers samt garagepunk-trioen Fright Eye, og Yung udgav sidste år sin debut, på kassettebånd.

Yung bød på hurtige og korte sange på i snit tre minutter i spændingsfeltet mellem garagerock, punk og pop. Den første sang, "Miss that Tree" var enkel, melodisk og ganske god. Det var den anden også, men den mindede en del om den første, og sådan fortsatte koncerten. De tre musikere spillede fint sammen, og bassist Tobias Tarp havde god brug for sit svedbånd, men Mikkel Silkjærs vokal var noget anonym, uanset om han sang snerrende og aggressivt eller mere distanceret og mumlende.

En sang midt i sættet skilte sig ud ved et lidt lavere tempo og 6/8-takt i stedet for 4/4, og et andet nummer lidt længere henne skiftede finurligt mellem 6/8 og 4/4. Behagelige afvekslinger fra et sæt, der ellers blev lidt ensformigt trods gode takter undervejs. Der kom dog lidt gang i slamdancen midt på scenegulvet, så der var bestemt publikummer, der hyggede sig.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA