x
Giana Factory: Lemon Moon

Giana Factory
Lemon Moon

Giana Factory: Lemon Moon

GAFFA

Album / A:larm Music
Udgivelse D. 26.05.2014
Anmeldt af
Rune Schlosser

Giana Factory er klar med deres albumopfølger til den roste Save the Youth (2010) med Lemon Moon, der er produceret af Anders Trentemøller.

Trioen har bevæget sig en smule op i tempo og sindstilstand på Lemon Moon. Deres mørke landskaber af synth, guitar og samhørige vokalharmonier står dog endnu, men med øjebliksbilleder af en ny voldsomhed. De tre kvinder er stadig allerstærkest, når de skruer helt ned, eller når materialet fremstår mest minimalistisk. 

Downtown er for eksempel et dejligt nummer, hvor tvivlen og varmen kommer skyllende ind over os med en simpel tremologuitar til at akkompagnere den fængslende vokal. Den The Knife'ske Our Hearts Are Pounding er også værd at fremhæve, hvor mørket står helt centralt, sammen med det yderst velproducerede beat. Den drømmende In Between består ligeledes af en fremragende lyrik, mens melodi og simplistiske valg gør resten.

Lemon Moon er en plade med numre, hvor man af og til er helt i tvivl om, om det egentlig er melankolien eller optimismen, der bliver advokeret for. Ikke desto mindre er bandet utrolig stilrene i deres udtryk – og er fortsat en garant for en solid ambiens til de sene nattetimer.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA