x
The Divers: Endless Days - Sleepless Nights

The Divers
Endless Days - Sleepless Nights

The Divers: Endless Days - Sleepless Nights

GAFFA

Album / Target Records
Udgivelse D. 12.05.2014
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Danske The Divers albumdebuterer med en kølig sag, der fra ende til anden dyrker en strømlinet omgang synthpop af den svulstigt mættede slags.

Mens altmuligmanden Mikkel Andersson står for musikken, varetages vokalarbejdet på skift eller simultant af Josefine Hilfling og Benjamin Kongsted, og denne vokale foranderlighed hører til trioens stærkeste aktiver - især er Hilflings eftertænksomt svævende stemme en behørigt drømmende fryd. Produktionen er gennemgående flot, og der er tale om solidt håndværk fra start til slut, men rent kompositorisk er ikke alle numre lige raffinerede, og indimellem flyder det hele lidt for meget ud af form. Det er unødvendigt, når nu trioen andre gange beviser åbenlys flair for at skrue mindeværdige melodier og medrivende twists sammen.

Er man til melankolsk synthpop af den relativt pompøse slags, vil man givetvis nyde store dele af The Divers' debut - bedst er den ambitiøst sammenstrikkede Diamond Dust, den dunkelt dynamiske The Nonage Of Our Souls og den herligt guitar-infiltrerede Too Close By Far.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA