x
Quadron: Green Stage, NorthSide Festival 2014

Quadron, Green Stage, NorthSide Festival 2014

Quadron: Green Stage, NorthSide Festival 2014

Anmeldt af Michael Jose Gonzalez | GAFFA

Der er dømt fest, når Quadron går på NorthSides Green Stage. I front er vanvittigt velsyngende Coco O, der iført rød buksedragt kan charmere de fleste i gulvet med sin cool, tilbagelænede stil og sin tiltalende og ligefremme personlighed.

Bandet er tydeligvis en garvet og sammenspillet flok, der uden at ryste på hånden leverer et funky, sjælfuldt og yderst levende lydtæppe, mens solen står lavere og lavere på den aarhusianske aftenhimmel.

Coco og Robin Hannibals sange flyder flot og følelsesfuldt ud over scenekanten i en stilren og solid strøm, og hvor de sortklædte mandlige musikere trods sublimt sammenspil kan synes en kende anonyme, sprudler Coco af liv og oprigtig spilleglæde. "Prøv at forestille jer juleaften og fødselsdag med alle jeres bedste venner – sådan føles det for mig at spille for jer her i aften", smiler hun, før Kendrick Lamar i aftenens anledning erstattes af en overstadig Hans Philip fra Ukendt Kunstner på "Better Off".

Musikken klæder den skyfri sommerhimmel, og "Pressure" sætter gang i spontan dans på de forreste rækker, og den efterfølgende coverversion af Skousen og Ingemans "Herfra Hvor Vi Står" er forbilledligt flot udført. De to aldrende hippie-helte kan roligt være stolte.

"Hvor er det dejligt med dansk sommer!", lyder det fra Coco, og det har hun jo fuldstændig ret i. Særligt når de lyse nætter og jordbærrene krydres med musikalske oplevelser af denne kaliber.

Sangene sidder lige i skabet, Cocos stemme er i en liga for sig, og seancen i sin helhed giver titlen på "Favorite Star" så absolut mening. Jo, Quadron har bestemt sangene og charmen til at bære hypen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA