x
The Blue Van : NorthSide, Green Stage

The Blue Van , NorthSide, Green Stage

The Blue Van : NorthSide, Green Stage

Anmeldt af Steen Fabrin Michelsen | GAFFA

I det offentlige sundhedsvæsen er den blå vogn, der i gamle dage kørte ud for at hente patienter, der skulle indlægges på Sct. Hans Hospital, for længst kørt i garagen. Men i musikbranchen kører en anden blå vogn i bedste velgående - især efter at den har fået skiftet et par reservedele, der var lige lovligt gamle og brugte.

Søndag kørte den en tur forbi NorthSides Green Stage, og det gik som sædvanlig ikke stille for sig. Der var larm og hujen, for vi er en del tosser, der gerne vil med ud og køre med de skøre Brønderslev-drenge.

Bag rattet i vognen sidder Per Mølgaard Jørgensen. Han ved præcis, hvornår der skal trædes på speederen. Ved siden af på passagersædet sidder Steffen Westmark med overblikket og holder øje med kortet. Sørger blandt andet for, at vi kommer det rigtige sted hen. På bagsædet sidder de to uvorne unger. De hedder Søren Christensen og Allan Fjeldgaard Villadsen og kan simpelthen ikke sidde stille. De hopper konstant ud af vognen, griber fat i os sagesløse forbipasserende og hiver os med ind i bilen. De er i høj grad årsag til, at der altid bliver fest i gaden, når den blå vogn kommer trillende med vinduet rullet ned og anlægget skruet helt op.

I dag var ingen undtagelse. Anlægget kørte for fulde hammer med nogle af de relativt gamle klassikere som "Silly Boy", "Man Up" og "There Goes My Love", nyere hits som "Love Shot" og "Mama's Boy" og de nyeste boblere som "Wake The Tiger", der nok skal vise deres værd. Der var dog også numre, der var lige lovligt ensformige, som for eksempel "Harder Than A Diamond."

Der er ingen tvivl om, at vognen fik en del nye passagerer med i dag, og det faktisk på trods af, at den kom lidt for sent frem pga. af en punktering på baghjulet i den side, hvor Allan sidder. De måtte derfor kalde på mekanikeren, som tog lige lovlig lang tid om at lappe hjulet. I hvert fald virkede det til, at de andre i vognen var utålmodige og gerne ville videre i en fart. Men sådan er det at være et hårdtarbejdende rockband, hvor tid er penge.

Tak for turen, drenge, men husk næste gang at sætte mit yndlingsnummer "Don't Leave Me Blue" på anlægget.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA