x
Robin Thicke: Paula

Robin Thicke
Paula

Robin Thicke: Paula

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 30.06.2014
Anmeldt af
Sohail Hassan

Robin Thicke fik en del opmærksomhed som score-karl med sidste års hit Blurred Lines og optræden med Miley Cyrus. Nu kommer den svære opfølger til succesen, men her vælger han at dedikere et helt album til at få eks-konen, skuespilleren Paula Patton, tilbage. Han siger undskylder inderligt. Noget, de to første singler Get Her Back og Still Madly Crazy vidner tydeligt om. Det er svært at ignorere denne noget corny mission og fokusere på musikken alene. Albummet domineres selvfølgelig af de romantiske ballader, der er udmærkede, men på ingen måde løfter sig over snittet. Han har selv skrevet og produceret alt, men hverken Thickes indhold eller levering imponerer.

Der er også blevet plads til et par up-tempo numre, men ligesom balladerne er det ikke overvældende. Produktionen og sangskrivningen er holdt klassisk og velkendt, og Thickes vokal er som sædvanlig sprød og soulet. Genrene breder sig fra soul til blues og glad rock & roll. En sjov blanding, hvor især sidstnævnte ligger ret langt fra de andre. 

Thicke er ude på Pharrells pladeselskab Star Trak, men Blurred Lines-makkeren har ikke været inde over, og det er netop hans opfindsomme touch, dette album mangler. Et nummer, som tilnærmelsesvis udmærker sig, er det meget sigende Too Little Too Late, der også ville have været en meget mere rammende titel til albummet.

Nok Thickes svageste album hidtil. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA