x
Marillion: A Saturday Night Above The Rain

Marillion
A Saturday Night Above The Rain

Marillion: A Saturday Night Above The Rain

GAFFA

DVD / Ear Music
Udgivelse D. 25.06.2014
Anmeldt af
Henrik Friis

Man må sige, at Marillion har har en dedikeret fanskare, som ikke blot skillinger sammen, så gruppen kan udsende albums, men som efter sigende også repræsenterer over 40 lande til de samlinger, gruppen holder hvert andet år – som ved denne koncert i Holland i fjor.

Dvd'en har hele det senest udsendte album Songs That Can't Be Made som omdrejningspunkt, krydret med nedslag helt tilbage fra 80'ernes start, og vil glæde alle fans af gruppens storladne arrangementer og pompøse, proft udførte rock – men vil lige så forudsigeligt virke utilnærmeligt på folk som undertegnede, der mener gruppen lukker sig omkring sig selv i (selv)højtidelighed: Store udviklinger og instrumentale forløb, der kan være udført nok så kompetent – og filmet nok så flot – men har svært ved at få sanger Steve Hogarts ellers samvittighedsfulde ord til at lette. Ikke mindst i flade hverdagsbetragtninger som Montreal.

Nå, men den slags indvendinger er ligegyldige her foran de mange (midaldrende mandlige) fans i Holland, som har det pragtfuldt, og kan hver en strofe udenad...


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA