x
California Breed: California Breed

California Breed
California Breed

California Breed: California Breed

GAFFA

Album / Frontiers
Udgivelse D. 28.06.2014
Anmeldt af
Henrik Friis

Glenn Hughes og Jason Bonham er draget videre oven på bruddet med Joe Bonamassa i Black Country Communion og har i stedet skabt en højlydt power-trio i selskab med den amerikanske guitarist Andrew Watt.

Det er en slags tre-generationer-spiller-ud. Watt i 20'erne med afsæt i guitarfarverne fra grunge og den alternative amerikanske rock lægger sig oven på en eksplosive rytmegruppe: Dels "Junior"-Bonham med tydelig Zeppelin-arv fra faderens stærke, abrupte pumpede rytmik, og så Glenn Hughes med Purple-fortiden via den snurrende bas og en urimelig højpotent vokal, alderen taget i betragtning.

På papiret et spændende set-up - men desværre uden den helt store forløsning, fordi det fællesskrevne sangmateriale ikke fremstår helt så stærkt som hos BCC. Det virker, som om trioen lidt for hurtigt får spillet trumferne af hånden - selv om afsættet i klassisk hårdrock, lidt glam og nyere amerikansk rock burde resultere i det modsatte. Men selvfølgelig er der masser af brand i gaden og mulighed for at swinge med både manke og luftguitar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA