x
Alvvays: Alvvays

Alvvays
Alvvays

Alvvays: Alvvays

GAFFA

Album / Transgressive Records
Udgivelse D. 21.07.2014
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Der er masser af godbidder af twee og solskinspop på debutalbummet fra den canadiske indiepopgruppe med det spøjse navn.

Forsangerinde Molly Rankin har en fin lys og ganske britiskklingende vokal, der minder ikke så lidt om Dolores O'Riordan fra Cranberries.

De britiske islæt stopper ikke her, for der er masser af skelen til ikke mindst skotske Teenage Fanclub på numre som den mere rolige Ones Who Love You. Ellers kan fans af både The Vaselines, Someone Still Loves You Boris Yeltsin og Phil Spector generelt roligt indrulle sig under Alvvays-fanen.

Next of Kin og The Agency Crew er suveræne små 60'er-klingende melankolske popsange og viser Alvvays fra deres bedste side. De overskygges dog begge af singleforløberen Archie, Marry Me, der lyder som soundtracket til alle amerikanske ungdomsfilm fra 1960 og frem.

Eller handler det mest om ukompliceret, strandklingende guitarfuzz, hurtige rundgange på trommerne, højt tempo og kække smæk for skillingen på albummets fint passende ni numre. Short'n'sweet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA