x
I Think You're Awesome: Løft mig op, så jeg kan nå

I Think You're Awesome
Løft mig op, så jeg kan nå

I Think You're Awesome: Løft mig op, så jeg kan nå

GAFFA

LP / Egen udgivelse
Udgivelse D. 01.08.2014
Anmeldt af
Espen Strunk

Det er ikke let at blive klog på den her plade - hvor hverken bandnavn, titel eller det Gorillaz-reminiscente omslag giver nogen antydning af, hvor vi befinder os henne stilistisk.

Jeg iler naturligvis med assistance, for bag den smalle vinyludgivelse og det besynderlige navn gemmer sig seks kompositioner af den konservatoriestuderende kontrabassist Jens Mikkel Madsen - fremført live i Aarhus i 2013 og bakket op af et hold venner på guitar, trommer, trækbasun, trompet og cello. Venner, som Mikkelsen synes er fantastiske - deraf bandnavnet.

Det  er en både behagelig og velspillet omgang instrumentalmusik, som ovenikøbet ledsages af en lille hjemmeside med historien bag albummets titel. Altsammen meget fint og opfindsomt - og måske i virkeligheden også mere opfindsomt end selve lydsiden, hvor Mikkelsens virke i forskellige jazzsammenhænge ikke fornægter sig.

Den tekniske kunnen er evident, og Løft mig op, så jeg kan nå lyder som lige det, den er - en koncentreret hyggeaften med en legesyg konservatoriestuderende og hans venner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA