x
Tyrants & Kings: Run March Burn!

Tyrants & Kings
Run March Burn!

Tyrants & Kings: Run March Burn!

GAFFA

Album / Nordic Music Society
Udgivelse D. 11.08.2014
Anmeldt af
Espen Strunk

Hvis et album kan stirre olmt på éen, så er det netop, hvad Tyrants & Kings tredje album har ligget og gjort på denne anmelders skrivebord nogle uger. Som om den ville sige "så hør mig dog, for helvede!" Nuvel, det er hermed gjort – og hallelujah for et helstøbt retrorockalbum, hvor Dennis Kasten og kompagni (igen) danser med slet dulgte Doors-dæmoner og fyrer op for en rasende og ruskende rock'n'roll af den såkaldt gamle skole. 

Som titlen på den centrale sang Howlin' With the Wolf Man tør antyde, taler vi hård rock af den slags, som ikke lægger skjul på sin grundlæggende fundats i The Blues, idet kernedanske Tyrants & Kings uden blusel indskriver sig i en tradition fra navne som Led Zeppelin og (tidlig) Aerosmith – og de gør det godt.

Hvor kvartetten tidligere har indspillet med internationale producernavne som Alain Johannes og Joe Baressi, har de denne gang selv påtaget sig tjansen. Det er de sluppet heldigt fra, og selvom ikke alle albummets ti skæringer besidder åbneren Mean Mean Means hårdtslående hitpotentiale, må Run March Burn da også betegnes som et usædvanligt stilsikkert og kontant rockalbum, hvor ikke mindst Kastens potente rockstemme overbeviser. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA