x
La Roux: Trouble In Paradise

La Roux
Trouble In Paradise

La Roux: Trouble In Paradise

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 22.08.2014
Anmeldt af
Ras Bolding

Da La Roux fik stort gennembrud for nogle år siden var det som duo, men nu har den mandlige del af selskabet, Ben Langmaid forladt skuden og officielt overladt roret til forsanger, Elly Jackson. Dog ikke mere, end at Langmaid altså har været med til at skrive en del af dette albums numre også.

Som på forrige udspil står La Roux for synthpop, og endnu mere end før med fed streg under pop snarere end synth. Jeg vil gerne sige noget pænt, så indledningsvist skal det nævnes, at produktionen selvsagt er flot og lige i skabet, Jacksons vokal ligger helt hvor den skal i mixet, og hun synger fint. Og hvis det er omtrent den slags, man kræver af sin musik, så er der ingen slinger i valsen.

Personligt sidder jeg dog med en følelse af, at hele affæren er lige lovlig glat – allerede efter de første par numre tænker jeg, at nu må der godt vrides lidt i filtrene på de der synthesizere, for lydbilledet er simpelthen så afmålt kedeligt og strømlinet, at jeg føler mig hensat til en tøjbutik en lun sommereftermiddag i juni. Hertil kommer tekststumper som "with nothing else to lose, lose, lose, when did all these people decide to change their shoes, shoes, shoes" og "I met him through a dancer, didn't know he was a tropical chancer" – hvem skriver det vås?

La Roux får tre stjerner for den fuldt ud professionelle produktion og nogle gode momenter undervejs. Men en enkelt aften på nettet og så kan man finde langt mere spændende sager i den genre, hvis man graver dybere og går til undergrunden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA