x
The White Album: The Quiet Strum

The White Album
The Quiet Strum

The White Album: The Quiet Strum

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 15.09.2014
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Det er ikke mange dybe tallerkner, de tre gæve gutter i The White Album har opfundet, mne hvem har også brug for tallerkner, når man kan skrive så charmerende og formfuldendte folk-popsange som Another, der åbner bandets fine debut The Quiet Strum, der er indspillet i samarbejde med Kashmirs Asger Techau.

I pressemeddelelsen, der følger med anmeldereksemplaret af pladen, nævnes referencer som Bon Iver, Fleet Foxes og José Gonzalez, og det er faktisk ikke skudt helt forbi. Trioen bevæger sig i samme musikalske boldgade. Det er akustisk klingende, behageligt – Baudelaire har endda lidt naturlyde – og enormt elegant udført.

Det er let at lade sig drive med, som den ene afslappede godbid følger den anden. På Fall At Will og Guns And Ammunition kommer der lidt krusninger i overfladen, men i det hele taget, er der – ud over skarpe tekstbidder – ikke meget at hidse sig op over hos The White Album, der har leveret en helstøbt og absolut lytteværdig debut. Den kommer til at gøre sig godt på anlægget som modvægt til, at kulden og efteråret gør sit indtog udenfor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA