x
Morten Breum : Karrusel, Odense

Morten Breum , Karrusel, Odense

Morten Breum : Karrusel, Odense

Anmeldt af Philip Bidstrup | GAFFA

Arkivfoto

Én gammel industriel bygning. Én roterende karrusel-scene. Én dj. Pludselig stod Morten Breum på scenen til Karrusel. Man kunne tydeligt mærke, at folk havde glædet sig til at holde fest. Og fest – det fik de.

Lige så snart man trådte ind i den gamle industrielle bygning, kunne man mærke stemningen. Scenen var rigtig flot – og så var det rigtig sejt, at den roterede, så hele publikum kunne følge med i det hele. Der var et super flot lysshow og virkelig god lyd, så Karrusels location kom til sin ret. Og så var der bas.

Morten spillede en god blanding af et dj-sæt og hans egne sange. Eller det vil sige, at når han spillede sine egne sange, blev de mixet hårdere, end de plejer. Der var mange flere klimakser og meget mere bas. Men det var lige det, der skulle til for at sparke Karruselpublikummet i gang til aftenens fest. De faldt nemlig for både opbygning og klimaks hver gang. Blandt numrene, Morten mixede, var S!vas' "D.A.U.D.A" og et remix af Drakes "0-100". Det var ret fedt, at der var nogle sange imellem, som folk kendte, fordi stemningen fik et godt løft af det. Ingenting kunne dog måle sig med jubelen, når Morten endelig spillede nogle af sine egne kendte numre. "Look Closer" sang de fleste med på – og "Domestic" fik tilskuerne til at danse.

Selvom jeg personligt synes, at der var for mange klimakser og for meget basarm, måtte jeg overgive mig til publikum rundt om mig. "Dance-offs" i cirkler og folk i heldragter – den fik helt sikkert alt, hvad den kunne.

Da folk til sidst begyndte at trække mod de andre scener, var synet præcis, hvad jeg havde forventet. En ordentlig røvfuld tomme øldåser. Så Morten lykkedes perfekt i sit forsøg på at skabe en kæmpestor fest.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA