x
The Voyeurs: Rhubarb Rhubarb

The Voyeurs
Rhubarb Rhubarb

The Voyeurs: Rhubarb Rhubarb

GAFFA

Album / Heavenly
Udgivelse D. 10.10.2014
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

The Voyeurs har pillet frontmand Charlie Boyers ud af bandnavnet, men det er stadig ham, der leverer vokalen for gruppen.

Oven på en hæderlig psych-klingende debut har bandet på dette andet album samlet inspiration i samme årti, men anden genre. Frem for psykedelisk rock er det glamrockede toner, der kendetegner Rhubarb Rhubarb.

Det slipper The Voyeurs desværre ikke specielt overbevisende afsted med. Tempoet er lavt og tungt, og der er ikke meget glamour over numre som den boogie-rockende Train To Minsk og den træge The Smiling Loon.

Numre som England Sings Rhubarb Rhubarb, og titelnummeret virker i den grad ensklingende og uinspirerede i deres genbrug. Kombineret med, at ingen af bandmedlemmerne leverer nogen form for besjælet indsats, og Charlie Boyer i front nærmest vræler sig igennem de fleste af numrene, gør det det hele endnu mere trist at lytte til.

Er der i 2015 virkelig brug for et band, hvis største inspirationskilder virker til at være Slade og Sweet? Rhubarb Rhubarb peger mod et uglamourøst nej.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA