x
Troye Sivan: TRXYE

Troye Sivan
TRXYE

Troye Sivan: TRXYE

GAFFA

EP / Universal Music
Udgivelse D. 15.08.2014
Anmeldt af
Nanna Jenner Jensen

19-årige Troye Sivan fra Australien er et ungt stjerneskud og YouTuber med over 2,5 millioner følgere på sin kanal. Dén succes-mulighed har pladeselskaberne verden over ikke været sen til at undgå, naturligvis med Justin Bieber som ypperste foregangsbillede. Men i modsætning til Bieber går Sivan langt ud om teenagepoppen og kaster sig i stedet ud i en langt mere minimalistisk electro-pop-stil.

Åbningsnummeret, Happy Little Pill, er med rigtig god grund også valgt som første single fra den fem numre lange ep, for nummeret står klart som pladens stærkeste, skarpt efterfulgt af Touch og Gasoline, der ligesom førstnævnte også besidder en nerve og en melankoli, der klæder den unge herres vokal. På mange måder virker Sivan som en engelsk light-udgave af danske De Dødelige, når han fungerer bedst, hvilket skal ses som en stort kompliment. 

I disse streamingtider virker det som et yderst smart valg at sende en velskåret ep ud med en ny upcoming kunstner frem for et helt halvlunkent album. TRXYE har i hvertfald givet undertegnede lyst til at høre meget mere fra Troye Sivan.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA