x
Zara Larsson: 1

Zara Larsson
1

Zara Larsson: 1

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 06.10.2014
Anmeldt af
Malena Salvado

Selvom det føles som evigheder siden, den dengang kun 15-årige Zara Larsson hittede stort med den fine ballade Uncover, udsender den unge sangerinde først nu sit debutalbum.

To år er gået, frk. Larsson er blevet 17 år, og i den mellemliggende periode er hun blevet lidt ældre og fået lidt mere kant. Vi er ikke ovre i Miley Cyrus, men der er alligevel skelet til både den "frække" amerikanske popprinsesse og hendes lidt ældre søster, Rihanna, på den talentfulde svenskers første fuldlængde. Vokalmæssigt er der også klare sammenfald mellem netop Rihanna og Zara Larsson, der m.a.o. har noget at byde ind med, hvad stemmen angår. Produktionsmæssigt befinder vi os ligeledes i et amerikansk r&b/pop-univers med en stram programmeret sound og sans for de små iørefaldende detaljer – og også her har Zara Larsson faktisk sin plads på hylden.

Hvor svensken ikke desto mindre har svært ved at stå distancen på den lidt længere bane er i sangskrivningen, hvor jeg overordnet savner nogle stærkere numre. Som den ene sang tager den anden, går der for meget tomgang i den, og det hele drukner i ensformighed og en Zara Larsson, der således ender med at blive for meget insisteren og for lidt overskud. Tre-fire sange mindre på albummet, og dosissen var ikke endt i en OD.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA