x
Bryan Adams: Tracks Of My Years

Bryan Adams
Tracks Of My Years

Bryan Adams: Tracks Of My Years

GAFFA

Album / Polydor
Udgivelse D. 15.10.2014
Anmeldt af
Henrik Friis

Bryan Adams er tilbage efter fire års pladepause – med et album, der ser tilbage på en række af de sange, der i sin tid var med til at forme sanger/guitaristen til den "bedst sælgende canadiske rockmusiker nogensinde", han er i dag med over 100 mio. solgte album.

Men man tror næppe, det tal øges eksplosivt med dette udspil, for Adams lader alle numre modellere af sit lille softrock-combo tilsat egen guitar og offervillig vokal, så det lyder underligt ens – uanset kilde. Uden den der afgørende, salgs-gnist i Beatles' Anytime At All eller attacket i Fab Four-arrangemenet af Rock'n'Roll Music, den smeltende længsel i Ray Charles' Can't Stop Lovin You, charmen i Creedence Clearwater Revivals i Down On The Corner, den varme kærlighed i Dylans Lay Lady Lay. osv.

Hvis Adams bare havde sat noget andet i stedet eller virkelig havde fortolket eller.... Nu er det bare pænt, ens og proft. Mere suppe, steg og is end blod, sved og tårer. Kun til slut i Beach Boys' God Only Knows, her en fin enkel hymne med piano og tyst guitar, brydes normen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA