x
Weezer: Everything Will Be Alright in the End

Weezer
Everything Will Be Alright in the End

Weezer: Everything Will Be Alright in the End

GAFFA

Album / Republic / Universal
Udgivelse D. 17.10.2014
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Hvad gør et aldrende rockband, når tidens toner og tendenser strider dem imod? Giver op eller tager kampen op? Weezer har allieret sig med Ric Ocasek, produceren på deres fineste stunder, den blå og den grønne, og skyder igen.

Back to The Shack lamenterer tidens "tv music shows" og opfordrer til at tænde radioen og tage tilbage til årstallet 1994 og skuret, hvor der blev øvet.

Og disse 90'er-dyder har Weezer i behold. Det er melodisk, energisk og leveret med en letgenkedelig klang, der er bandets helt egen. Samtidig har albummet en blå tone, og man kan på numre som The British Are Coming godt høre, at Rivers Cuomo og co. er blevet ældre.

Den tyngde gør også Foolish Father til en imponerende god rockballade og den storladne Eulogy for a Rockband et skønt bekendtskab.

At tre-numre-i-et trilogien The Futurescope Trilogy lukker albummet med en noget overgearet omgang Brian May-guitaronani, ændrer ikke på, at Weezer på deres niende album formår at kombinere det seriøse og det ubekymrede i en velfungerende pakke, der skuer både tilbage og frem.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA