x
Flyleaf: Between the Stars

Flyleaf
Between the Stars

Flyleaf: Between the Stars

GAFFA

Album / Ear Music
Udgivelse D. 29.10.2014
Anmeldt af
Kristoffer Veirum

Amerikanske Flyleaf har nydt stor kommerciel succes i hjemlandet, hvor særligt gruppens første to album har solgt i læssevis – blandt andet hos det kristne publikum. Deres fjerde album Between the Stars er imidlertid også første album med Kristen May i front som afløser for Lacey Sturm.

Udskiftningen lyder ikke til at have givet Flyleaf eksistentiel krise. De tonser i stedet derudaf med en post-grunge og alternativ metal, der lyder som om, at 00'ernes bølge af nedstemte guitarer og grådkvalte følelser aldrig er gået af mode. Håndværket er kompetent, og gruppen gør sit for at fremhæve Mays forcer, da hun er en anden type sangerinde end sin forgænger.

Desværre lyder det hele forgangent. Numre som førstesinglen Set Me On Fire og Marionette minder mest af alt om at se en Evanescence-musikvideo på DRs tv-program Boogie. Andre numre som Platonic og Blue Roses kører i sentimental tomgang.

Der er melodisk tæft hos Flyleaf, men det er samtidig også så glat og poleret, at det helt mangler kant og bare en snert af farlighed.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA