x
My Brightest Diamond: This Is My Hand

My Brightest Diamond
This Is My Hand

My Brightest Diamond: This Is My Hand

GAFFA

Album / Asthmatic Kitty Records
Udgivelse D. 16.09.2014
Anmeldt af
Christian Erin-Madsen

Den fine, operatrænede sangstemme fra Shara Worden var tidligere backupsanger for Sufjan Stevens, men har siden kastet sig over sin egen karriere, hvor hun har vist god god næse for fængende kompositioner.

Nu udkommer hendes fjerde udspil med My Brightest Diamond, hvor hendes stemme sammen med klassiske instrumenter fungerer som spændende modsætninger til tunge basgange og et facetteret rockakkompagnement.

Sange som den orkestertrommende Pressure, den uptempo-hummende Before The Words og den klimaksbyggende This I My Hand er alle gode eksempler på spændende, alsidig detaljerigdom i hendes eksplosive artpop-univers, der kunne ligne, at det lånte lidt fra Joan As Policewoman såvel som den letsvævende stemme og tilgang a la Sufjan Stevens.

Desværre er det, som om hun periodevis løber tør for benzin på anden halvdel af albummet, der bryder med den bombastiske tilgang og får et anderledes stillestående og søvndyssende præg. Opløftende nok er første halvdel af albummet dog så fantastisk i sig selv, at det fortjener at få det store spotlys på sig og en fin karakter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA