x
Worn Out Sun: Worn Out Sun

Worn Out Sun
Worn Out Sun

Worn Out Sun: Worn Out Sun

GAFFA

Album / Sound by Struck
Udgivelse D. 17.11.2014
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Der var en let drømmende og filmisk tone over danske Swan Lees sange, hvor guitaristen Jonas Struck huserede sammen med Pernille Rosendahl. Derfor er det næppe helt tilfældigt, at Jonas Struck siden hen har kastet sig over filmmusikken.

Den kunstart forsøger han nu at overføre til bandform sammen med den unge sangerinde Emma Sehested og sangeren Rasmus Olsen. Debutalbummet er sfærisk popmusik, der sine steder gerne vil lyde lidt som moderne indie-folk og andre steder blot lader sig svæve med vinden.

Trækplastret er dog Emma Sehesteds rene lillepigestemme, der har en markant tone og en god teknisk kunnen. Det giver hun fine prøver på i den enkle og vokalbårne Heart Street. Men Worn Out Sun trækker for store veksler på en stemme, der maler i ens farver.

Med Emma Sehesteds uskyldsrøst og de meget filmiske kompositioner lyder Worn Out Sun som et godt soundtrack til en film, der har noget på hjerte. Men som album bliver Worn Out Sun fersk i udtrykket, og man savner den bevidst fravalgte jordforbindelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA