x
Within Temptation: Let Us Burn

Within Temptation
Let Us Burn

Within Temptation: Let Us Burn

GAFFA

DVD / BMG
Udgivelse D. 15.11.2014
Anmeldt af
Keld Rud

Let Us Burn består af to koncertoptagelser fra hhv. 2012 og 2014 med det hollandske symfoniske metalband Within Temptation. Der er i sagens natur nogle overlap i sætlisterne. Men det er to ret forskellige oplevelser, koncerterne fra Amsterdam og Antwerpen byder på.

Optagelsen fra 2012 er et så massivt udstyrsstykke, at sangene og frontfigur Sharon den Adel konstant er ved at kvæles i opbuddet af lyd og lys. Et stort symfoniorkester, en gigantisk storskærm og lyskanoner med et astronomisk antal watt konkurrerer om opmærksomheden hele vejen igennem. Og sjældent står sange og sangerinde mål med dette arsenal.

Det ville være forkert at kalde koncerten fra 2014 for rå, nøgen eller nedbarberet. Det er stadig en stor produktion, men en, der passer meget bedre til bandets udtryk. Lyden er mere direkte og pågående. Kameraerne kommer tættere på. For begge optagelser gør det dog sig gældende, at Within Temptation ikke viser format nok til at gøre de mange minutter vedkommende. Først og fremmest for inkarnerede fans.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA