x
Diverse kunstnere: Bromance Presents Homieland Vol. 1

Diverse kunstnere
Bromance Presents Homieland Vol. 1

Diverse kunstnere: Bromance Presents Homieland Vol. 1

GAFFA

2 x CD / Warner Music
Udgivelse D. 09.12.2014
Anmeldt af
Anders Bøgh

Bromance Presents Homieland er en af den slags (dobbelt-)albums, livet er for kort til. Fyldt til randen med den slags elektronisk musik - i alle afarter og genrer - der bliver sendt i dusinvis af som demoer til diverse elektroniske labels, og som efter et enkelt lyt eller to ryger direkte videre ud i glemslen på jagt efter nogen, der vil forbarme sig og udgive det.

Alle de medvirkende her har minglet med de rigtige og er endt i de cirkler, hvor de kan kalde sig en del af familien eller venner til det franske indie label Bromance og dettes bagmand Brodinski. For det er vel først og fremmest hans navn og virken, der har banet vejen for dette dobbeltalbum og sendt dem på verdensturne med det, hvor de bl.a. kommer forbi København i slutningen af januar.

Nogle af numrene oser af amatørproduktion, og bare i lille Danmark finder man nemt producere i den elektroniske undergrund, der gør det bedre. De numre på Homieland, der er godt produceret er til gengæld kedelige. Det eneste nummer, der er minimalt interessant er åbneren The New International Sound.

Og så er det iøvrigt på skive 1, at man finder det mest interessante materiale. Der kan man på mange af numrene fornemme, hvor de ville hen, de er bare ikke rigtigt landet endnu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA