x
Ibrahim Electric: Rumours From Outer Space

Ibrahim Electric
Rumours From Outer Space

Ibrahim Electric: Rumours From Outer Space

GAFFA

Album / ILK Music
Udgivelse D. 03.11.2014
Anmeldt af
Ivan Rod

Det danske acid-power-beat-blues-jazz-orkester Ibrahim Electric er et Europas fedeste – på scenen såvel som i øresneglen. Det er et orkester, som ikke lader sig begrænse af genrer. Et orkester, der for hvert nummer etablerer et beat og derefter bygger ciseleringer op omkring det. Et orkester, der spiller uhøjtidelig musik i et aldeles høj-energisk, hæsblæsende tempo. Et orkester, hvis musik SÅ absolut SKAL høres for fuld skrue.

Ibrahim Electrics musik er således på én gang hyper-moderne, original og aldeles old-school. Og dét på organisk vis. Man bliver, med orkesterets musik, flået op af sin stol, kastet ud på et dansegulv – og dét i et uafrysteligt brøl af grin og galskab.

Rumours From Outer Space, bandets nye album, ændret intet ved den refleks. De ni nye numre er som små medrivende fortællinger, tegneseriestriber med superhelte from outer space. Fremelsket af de tre fremragende instrumentalister: Niclas Knudsen (guitar), Stefan Pasborg (trommer) og Jeppe Tuxen (Hammond-orgel). De tre er efterhånden meget sammenspillede, men de er ikke på nogen måde blevet trætte i koderne. Tværtimod. Rumours From Outer Space er, af en række supergode album, deres hidtil bedste: et medrivende, fremragende, meget pågående album for ikke-pedanter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA