x
Beyoncé: Beyoncé (Platinum Edition)

Beyoncé
Beyoncé (Platinum Edition)

Beyoncé: Beyoncé (Platinum Edition)

GAFFA

Box / Sony Music
Udgivelse D. 24.11.2014
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Nu er Beyoncés selvbetitlede pragtstykke af en plade ude i en såkaldt "Platinum Edition", og lad det bare være sagt med det samme: det er den på ingen måde blevet dårligere af. De originale 14 sange (eller de tilhørende videoer) har i sagens natur ikke mistet nogle af deres kvaliteter i løbet af det sidste år, og det omfattende nye materiale i form af nye sange, remix, live-dvd og en kalender(?!) trækker på ingen måde ned – om end kalenderen i cd-størrelse ikke er så anvendelig, men billederne er fine.

De nye numre, den sprudlende og farvestrålende 7/11 og den underspillede, men samtidig fabelagtigt funky Ring Off lever op til originalens standarder og føjer kun nye skinnende facetter til værket, ligesom de vellykkede remix af stærke numre som Drunk In Love, Flawless og Blow er en ren fryd. Tilmed smider krydres der ­– bare for at vise formatet – yderligere med vers fra kammerater som Kanye, Nicki Minaj og Pharell.

Den medfølgende live-dvd med optrædender fra B's The Mrs. Carter Show World Tour er ydermere en yderst seværdig sag, der sætter en tyk streg under hendes evner som live-performer. Selv om man nu godt kunne have inkluderet 50 Shades Of Grey-versionen af Crazy In Love, er Beyoncé ikke blevet mindre helstøbt i platin-format, og har man stadig hang til det fysiske format og endnu ikke investeret i albummet her, er der nu en masse nye grunde til at hive læderet op af lommen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA