x
Quiet Spring: Going Up Your Country

Quiet Spring
Going Up Your Country

Quiet Spring: Going Up Your Country

GAFFA

Vinyl + download / Egen Udgivelse
Udgivelse D. 20.12.2014
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Det er ikke hvem som helst, der indtager pladserne i danske Quiet Spring. Hovedmand Morten Aron (Spids Nøgenhat) flankeres nemlig af folk fra prominente Hymns From Nineveh, Kama Loka, Mechanical Bird, Æmæx og Tidsgæst – og så bakkes foretagenet op på trommer af Asbjørn Nørgaard fra The Floor Is Made Of Lava. Og al namedropping sat til side, har Aron og co. begået et lille mesterværk af en støvet countryrock-plade, der kan kaste lidt sørgmodig solskin over selv den koldeste januardag.

I de lydmæssige krogene lurer forbilleder som Neil Young, Dylan & The Band og Gram Parson, hvis håndspillede og analoge universer går igen i udtrykket på Quiet Springs melankolske og melodiøse fortræffeligheder. Lyt bare til det dragende åbningsnummer Spirit of the Hill, der flot viser vejen for resten af albummet.

Going Up Your Spring er autentisk klingende countryrock, der ikke står på den anden ende for at lyde synderligt amerikansk, men i stedet har fokus på den varme lyd og de gode sange – og begge dele er der til fulde. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA