x
Alcoholic Faith Mission: Orbitor

Alcoholic Faith Mission
Orbitor

Alcoholic Faith Mission: Orbitor

GAFFA

Album / Haldern Pop Recordings
Udgivelse D. 20.02.2015
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Melankolien har altid været i højsædet hos københavnske Alcoholic Faith Mission, men ellers har det været kendetegnende for det internationalt flirtende band, at man løbende har justeret udtrykket og søgt nye retninger.

Det er igen tilfældet på Orbitor, bandets femte album, der således viser gruppen fra en hidtil uhørt poppet og elektronisk side, som tilmed skeler kraftgt til alskens synth-baserede bands fra ikke mindst 80'erne. Udtrykket er mættet og massivt og først og fremmest voldsomt pompøst, men oftest gemmer der sig sirlige melodier under de svulstige lydflader, og så er vokal-arbejdet som altid helt i top med både lidende og passionerede og til hver en tid flot beherskede stemmer.

The Best Day Of My Life er sammen med et par andre numre lidt for letkøbte og slet og ret uinteressante, men Orbitor byder bestemt også på guld - Everyone's Got Dynamite, Come Here Wash In Over Me og Cut You Up er således alle stærke vidnesbyrd om, at Alcoholic Faith Mission fortsat har forfriskende fint fat i den lange ende.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA