x
Rumer: Into Colour

Rumer
Into Colour

Rumer: Into Colour

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 09.02.2015
Anmeldt af
Malena Salvado

Rumer er lyden af britisk/pakistanske Sarah Joyce. Men det er i ligeså høj grad lyden af en svunden tid omkring 60'erne og 70'erne, hvor hjertet blev forført af smooth soul, og danseskoene blev kridtet til groovy disco.

Into Colour, Rumers andet album med egne numre, er hessian og pailletter på én og samme tid. Det er en rejse tilbage til dengang, hvor Burt Bacharach, Dionne Warwick, Barry Manilow og Carole King var hot stuff. Og forståeligt nok. For selv i dag, knap 50 år senere, er det svært ikke at lade sig forføre af datidens popmelodier.

Det er således også svært ikke at lade sig charmere af Rumers seneste udspil. Producer Rob Shirakbari, der har arbejdet sammen med både Bacharach himself og Warwick herself, har kælet for detaljerne, så resultatet fremstår gennemarbejdet og autentisk. Rumer leverer en passende og sødmefuld vokal, der leder tankerne mod Karen Carpenter. Emnerne er evigtgyldige, derfor kunne numrene for så vidt agere lydbillede til hverdagens hjerte/smerte den dag i dag. Alligevel savner jeg en kant af noget nutidigt og mere kunstnerisk originalt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA