x
Maskinvåd: SOS

Maskinvåd
SOS

Maskinvåd: SOS

GAFFA

Album / Eget selskab
Udgivelse D. 02.03.2015
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

De er blevet sammenlignet med TV-2, og inviterer derefter Steffen Brandt med på et nummer. Maskinvåd nærer ingen berøringsangst, når de tager en tæt dans med 80'er-lyden på efterfølgeren til deres debut Giftige Slanger.

Duoen bestående af Peter Skibsted og Mathias Kjeldsen har begået, hvad man roligt kan kalde et up-tempo-album. Der er nemlig ikke lagt mange pauser undervejs i deres ungdommelige udlægning af 80'ernes kantede energi på et temmelig groovy album.

Sanger Mathias Kjeldsens vokal er ikke ulig Steffen Brandts, hvilket nok er årsag til sammenligningerne med TV-2, fordi Maskinvåds tekster er langt mere fabulerende end Steffen Brandts spiddende sprogblomster. Ikke desto mindre er det lidt af et scoop at have Steffen Brandt med på Det Synger, hvor de går op i en højere enhed.

Musikalsk er Maskinvåd mere i familie med et band som The Minds of 99, hvor det også er den voldsomme musikalske appetit og intensitet, der sætter kursen. Hos Maskinvåd er det også 80'erne, der er spist og fortæret. Resultatet er en egen teatralsk og pågående poplyd.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA