x
Drake: If You're Reading This It's Too Late

Drake
If You're Reading This It's Too Late

Drake: If You're Reading This It's Too Late

GAFFA

Download / Cash Money Records
Udgivelse D. 15.02.2015
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Drake har lavet en god gammeldags "Beyoncé" og smidt 17 (!) nye sange på gaden fra den ene dag til den anden. Titlen er den selvmordsbrevsassocierende If You're Reading This It's Too Late, men efter kvaliteten at dømme er det ikke karrieremæssigt selvmord, der er tale om. Vi har nemlig at gøre med 17 stærke tracks, der viser den mere melankolsk ladede side af Drake, men ingenlunde holder sig tilbage med at eksperimentere på den overvejende minimalistiske, men lækre lydside.

Særligt beats'ene og Boi-1da og Noah 40 Shabibs eminente produktioner er værd at bide fast i, men selvfølgelig også hovedpersonens egne leveringer imponerer. Det er ikke de store bangere eller floor-fillers, der præger de overvejende tilbagelænede sange, If You're Reading This… udgør, selvom både Energy og 6 God er æggende undtagelser.

En af Drakes største aktiver er, at han midt i al storskryderiet ikke er bange for at flashe sin usikkerhed og fremstå sårbar i en ellers swagger og macho-præget hiphop-verden, giv for eksempel bare You & The 6 og 6 Man et lyt. Alt i alt er denne overvældende samling sange en stemningsfuld affære med masser at dykke ned i på både lyd- og lyrik-siden.

Ifølge jungletrommerne skulle Drakes planlagte næste album, Views From The 6, stadig udkomme senere i år. Der er meget at leve op til, men mandens støtte kvalitetskurve taget i betragtning burde det ikke være noget problem.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA