x
Kid Ink: Full Speed

Kid Ink
Full Speed

Kid Ink: Full Speed

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 30.01.2015
Anmeldt af
Peter T. Aagaard

Hvis du undrer dig over, hvem der fylder pauserne mellem omkvædene på clubhits ud med anonym tyggegummirap, så er svaret blandt andre Kid Ink. Med sine 28 somre må han siges at være en aldrende Kid, men navnet er rammende for hans rapstil, der på ufarlig vis er designet til at charmere teenagetøser med autotunede scorereplikker. 
 
Kid Ink er fra Los Angeles, men det fylder ikke så meget i hans univers. Der er ingen af The Games konstante referencer eller Kendrick Lamars malende beskrivelser af byen. Han kunne dybest set være fra hvor som helst i verden, bare der er en club med piger og en hotelseng, de kan ende i.
 
Hans styrke er helt klart at komplementere diverse sangere. Det hidtil mest velfungerende samarbejde var Show Me med Chris Brown. Han dukker også op på Full Speed, dog ikke med lige så catchy resultat. 
 
I det hele taget er der ikke mange numre, der fænger, ikke engang dem fra tidens store producer, DJ Mustard. Til gengæld rammer Body Language plet med med gæstevokal fra gode gamle Usher og produktion fra norske Stargade og Cashmere Cat. Den er funky og slesk med fede trommer og legende melodi. For en gangs skyld overskygges Kid Ink heller ikke af sangeren.     

  

Det er pudsigt, at albummet hedder Full Speed, for der er virkelig ikke meget fart over feltet. Først da den ellers ikke særlig fantastiske rapper, Machine Gun Kelly viser sig til sidst, skrues tempo op. Det klæder Kid Ink, at give den gas, men det skurer samtidig mod hans kernekompetence som ophøjet gæsterapper for r'n'b-stjernerne. Den rolle udfylder han til fulde, men det kommer der desværre ikke et særlig godt album ud af.  

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA