x
All We Are: All We Are

All We Are
All We Are

All We Are: All We Are

GAFFA

Album / Double Six Records
Udgivelse D. 02.02.2015
Anmeldt af
Rune Schlosser

Man kan sagtens høre, at det er tre meget forskellige personligheder, der er gået sammen i trioen All We Are - med rødder i henholdsvis Irland, Brasilien og Norge. Gruppemedlemmerne fandt hinanden i Liverpool, hvor de netop har udgivet debuten, All We Are.

Især på første del af All We Are befinder vi os i et lydmæssigt spændingsfelt mellem britiske The xx's små-melankolske lydunivers og Hercules And Love Affairs diskofile tilgange – med enkelte nik mod Princes' forkærlighed for guitaren i fokus. Der er en udmærket dynamik i kontrasten mellem mand/kvinde vokal, som for eksempel på Feel Safe, hvor groovy guitarfigurer og meget minimalistiske vers er hovedingredienserne. Go er et eksempel på et af de mere tyste momenter på pladen, hvor guitarfigurerne og vokalen befinder sig i et dejligt dynamisk sammenspil. 

Desværre keder man sig også en smule under gennemlytninger af All We Are. Sangstrukturerne går ofte igen, og tekstmæssigt forfalder trioen indimellem til nogle lidt for klichéfyldte ordbilleder. Men vellyd er der stadig masser af – især hvis man kan lide diskopop fra den melankolske skuffe.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA