x
Ian Paice's Sunflower Superjam: Live At The Royal Albert Hall 2012, cd/dvd

Ian Paice's Sunflower Superjam
Live At The Royal Albert Hall 2012, cd/dvd

Ian Paice's Sunflower Superjam: Live At The Royal Albert Hall 2012, cd/dvd

GAFFA

DVD / Ear Music
Udgivelse D. 25.02.2015
Anmeldt af
Henrik Friis

Omarrangeret cd/dvd-udgivelse af den 2 ½ år gamle Sunflower Superjam fra Royal Albert Hall. Delvist udgivet før - uden de store reaktioner - og så nu igen på grund af det gode formål (indsamling til kræftramte/alvorligt syge børn).

Relancering eller ej: det ér altså en ujævn affære trods superstjernetræffet: Pænt syngende Sandi Thom svares grimt igen af metalliske Uli Jon Roth, som derefter krydser klinger med Alfie Boes musical-røst, inden Level 42's Mark King forgæves prøver at tommel-funke det rundbordsbænkede publikum tilbage til fest-80'erne, osv.

Og det virker altså som tilfældigt sammenrend – også da stjernebesætningerne begynder at formes mod slutningen: Maidens Bruce Dickinson, Queens Brian May, Zeppelins John Paul Jones, Purples Ian Paice og jazzorganist Brian Auger er mildt sagt ikke sammenspillede, og det er først da Alice Cooper gør sin éntre - især School's Out - at ordet klasse for alvor kommer på tale.

Selv om der også ér mere vellykkede numre, er det en af de fester, hvor det var sjovere at deltage end at se på bagefter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA