x
Imagine Dragons: Smoke + Mirrors

Imagine Dragons
Smoke + Mirrors

Imagine Dragons: Smoke + Mirrors

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 16.02.2015
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Amerikanske Imagine Dragons er efter en solid albumpause klar med deres andet udspil, der betræder moderne toner og takter og gør det på episk facon.

Åbningsnummeret Shots slår med det samme benene væk under lytteren, med multifacetteret guitar, catchy melodi og bombastisk kor. Man kommer til at tænke både Foals og U2. Den ringlende guitar og det elegante flow på It Comes Back to You er også snildt på niveau med Foals.

Bandet har hentet engelske Alex Da Kid ind som producer, og det kan man høre på den langsomt groovende Gold og It Comes Back to You, hvor der både er stammerytmer og snert af breakbeat.

I modsatte grøft kobler I Bet My Life og Trouble sig på strømmen af folk-rock-inspiration og kunne sagtens være løftet fra Mumford and Sons.

Skeptikere kunne måske godt mistænke Imagine Dragons for at ville spille på en bred palet af musikalske heste og ramme så bredt som muligt, men så længe det er ordentligt udført, er det svært at se sig rigtig sur på.

Luksusudgaven af albummet kommer derudover med yderligere fem numre, hvor ikke mindst den stadionpoppede Thief bestemt klæder samlingen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA