x
Joey Badass: B4.Da.$$

Joey Badass
B4.Da.$$

Joey Badass: B4.Da.$$

GAFFA

Album / Relentless Records
Udgivelse D. 20.01.2015
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Efter tre roste mixtapes er 20-årige Joey Bada$$ nu ude med debut-albummet B4.DA.$$, der åbner stærkt med sjælfulde God Save the Children. Lyden på albummet er overraskende 90'er-funderet, og det giver sjovt nok albummet et friskt skær, som Joey følger til dørs med overbevisende evner som rimsmed og -spytter. Lyt bare til Black Beetles.

Flankeret af lækre jazz-støvede og varme, melankolsk ladede produktioner bevæger Bada$$ sig ubesværet og billedskabende gennem stærke numre som Paper Trail$, der i modsætning til så mange af hans kollegaer ikke glorificerer materielle goder og rigdom og Belly of the Beast, der beskriver det daglige liv i Brooklyn og sender respektfulde hilsner til Biggie. Til gengæld er Hendrix-samplende No. 99 en mere forglemmelig affære.

Alt i al er B4.DA.$$ en glimrende old-school debut fra en ung rapper med åbenlyst talent og masser på hjerte. Og så har han endda midt i den kompromisløse hiphop bedrevet et vaskeægte hit med Teach Me. Vi har næppe hørt det sidste til ham.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA