x
Josh Rouse: The Embers Of Time

Josh Rouse
The Embers Of Time

Josh Rouse: The Embers Of Time

GAFFA

Album / Border Music
Udgivelse D. 07.04.2015
Anmeldt af
Lars Löbner Jeppesen

Glem alt om vintergækker og anemoner, for forårets sande budbringer er igen Josh Rouse, der på album nummer 11 disker op med endnu en halv times stedsegrøn vellyd. Den spanskbosatte amerikaner skrev albummet The Embers of Time sideløbende med et terapiforløb med den eneste engelsktalende psykolog i Valencia, og tekstmæssigt har albummet da også et tilbagevende midtlivskrise-tema.

Men som altid er der en forførende lethed over Rouse, så linjer som "Early 40's, how you're doing and what's the deal? How am I supposed to look, how am I supposed to feel?" bliver leveret i countryballaden Time med et c'est la vie-træk på skuldrene. Eller som det lyder i den groovy Worried Blues: "I've been worried all my life" for så at komme frem til konklusionen "I ain't gonna stop now."

Andre fine stunder finder man i duetten Pheasant Feather med Nashville-sangerinden Jessie Baylin og den afsluttende Crystal Falls, der banker derudad med klaverboksning og et swingende mundharmonika-tema, der sender tankerne hen på salige Lou Reed, selvom inspirationen kom fra Rouses 2-årige søns hektiske trommespil.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA