x
Marc Almond: The Velvet Train

Marc Almond
The Velvet Train

Marc Almond: The Velvet Train

GAFFA

Album / Cherry Red
Udgivelse D. 09.03.2015
Anmeldt af
Ras Bolding

Kære læser, De kender måske fornemmelsen. De vil gerne nyde en dekadent milkshake, en Moloko Plus, måske, men er nået dertil i tilværelsen, hvor alderen dikterer te med eddike i stedet. Det er jo nok lidt mere værdigt, men, hånden på hjertet, måske også en lille smule mere kedeligt.

Sådan omtrent har jeg det med Marc Almonds The Velvet Train, som byder på moden pop, flot skruet sammen og det hele, strygerarrangementer og stilsikker vokal. Men jeg sidder alligevel og længes tilbage til dengang, det hele var eyeliner, sort læder og synthesizere. Vi kan dog ikke blive hængende i fortiden og alt det der, så lad os da tage te med eddike.

Marc Almond har et godt øre for popsange, og det demonstrerer han også på dette album. Et par nik til fortiden og ikke mindst Tainted Love dukker da også op undervejs på Bad To Me og Demon Lover, der dog, som resten af albummet, er noget mere konservative i indpakningen. Nogle steder går det ret galt, som med Beth Ditto-duetten, When The Comet Comes - her går ren radiotrivialitet i produktionen. Bedre går det med den cabaret-agtige Life In My Own Way og den bevidst nostalgiske The Velvet Train. Jeg klemmer mig op på forsigtige fire stjerner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA