x
George FitzGerald: Fading Love

George FitzGerald
Fading Love

George FitzGerald: Fading Love

GAFFA

Album / Double Six Records
Udgivelse D. 31.03.2015
Anmeldt af
Anders Bøgh

Britiske George FitzGerald skabte sig først et navn som DJ, hvor han spillede på clubber over det meste af Verden såvel som på BBCs Radio 1. Nu er det så blevet tid til også at prøve livet som albumkunstner.

Og det er ikke fordi der ikke kan anes noget potientiale, for albummet lægger ud med to ganske stemningsfulde sange About Time og Full Circle. Men efter de er fyret af så er der ikke så meget mere at komme efter.

Resten af albummet er ikke dårligt, det er bare jævnt kedeligt og de enkelte sange ensformige og monotone. George FitzGerald kommer jo fra club og DJ verdenen, og det fornægter sig ikke på Fading Love, men samtidig er det også tydeligt at ambitionen ikke har været at lave et album til dansegulvene. Vi befinder os i den afdæmpede elektroniske ende, som vel nok mere må regnes som lounge end club.

Men hvor de to første skæringer kan noget, så er resten ret hurtigt glemt selv efter en hel del gennemlytninger. Det skal dog siges at albummet vokser på een, dog ikke mere end at den første gab-reaktion bliver afløst af en anerkendelse af at der er potientiale til at det med tiden og de rette samarbejder godt kan blive til noget for George FitzGerald som albumkunstner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA