x
Best Coast: California Nights

Best Coast
California Nights

Best Coast: California Nights

GAFFA

Album / Harvest Records
Udgivelse D. 05.05.2015
Anmeldt af
Christian Erin-Madsen

Var du vild med Best Coasts debut Crazy For You og den ligefremme, naivistiske sangskrivning af kærlighedskvaler på ungdomsniveau tilsat få og enkle guitarakkorder, skal du også have fat i dette, deres tredje fuldlængdealbum. Er du blandt dem, der håbede, at Best Coast ville udvikle sig i nye retninger siden debuten i 2010 – som bands normalt gør – er det en anden sag.

Bevares, der er den blide og forfriskende California Nights, den afsluttende Wasted Time og Jealousy, der bringer lidt nyt til torvs, men overordnet er sangstrukturerne meget ens, og stort set hele albummet koncentrerer sig om variationer over strofer som "You say you care but then you act so unaware," som Bethany Cosentino synger på In My Eyes.

Dermed bliver albummet også kedeligt i længden. Ærgerligt, da duoen ellers tog et skridt mod en mere varieret lyd på forrige fuldlængdealbum The Only Place.

Når det er sagt, er der intet i vejen for at hive numrene ud enkeltvist og sætte i forårets playliste. Det er ikke svært at se pladeselskabet klappe i hænderne og skimte dollartegn i øjnene over mere musik til målgruppen på sange som Feeling O.K., Sleep Won't Ever Come eller So Unaware. Men gruppen kunne aflevere et meget mere holdbart indtryk ved at variere deres beachpop mere og lade andre, tungere perspektiver træde frem i sangteksterne.

When Will I synger Cosentino "When Will I Change". Gad vide om de reelt har stillet sig selv det spørgsmål, for reelt kunne man tro, at flere af sangene stammede fra debutdagene.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA