x
Brian Wilson: No Pier Pressure

Brian Wilson
No Pier Pressure

Brian Wilson: No Pier Pressure

GAFFA

Album / Universal
Udgivelse D. 07.04.2015
Anmeldt af
Henrik Friis

Det startede som sange til genforende Beach Boys – inden Wilson blev hældt ud igen. Så kiksede et samspil med Jeff Beck. Og senest bakkede Lana Del Rey og Frank Ocean ud: Et grumset oplæg, og 72-årige Brian Wilsons 11. solo-udspil er heller ikke en helstøbt guldklump:

Den starter flot med en eftertænksom livshyldest i This Beautiful Day og slutter i samme hjørne med The Last Song – begge med Wilson alene i den skrøbelige vokale front. Men derimellem krænger båden i den grad faretruende. Især når det gælder de mange samarbejder med unge sangere:

Runaway Dancer med Seby Simonian er postuleret godt-humørs-ungdommelig. Det samme med pop-flade Saturday Night med Nate Ruess – som endda reducerer Wilson til en bi-rolle. Og selv om et par visitter også trækker i den gode retning, får ingen af gæsterne lov til at føje nye kulører til kæmpen, men lægger sig i slipstrømmen. Dermed er det op til Wilson selv – og de gamle stranddrenge Al Jardine, David Marks og Blondie Chaplin – at rette skuden lidt op med minder om en tid, der bare var så meget større.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA