x
Peter Broderick: Colours Of The Night

Peter Broderick
Colours Of The Night

Peter Broderick: Colours Of The Night

GAFFA

Album / Bella Union
Udgivelse D. 27.04.2015
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Amerikanske Peter Broderick, der i en længere periode trak stikket med stress-symptomer i kroppen, vender endegyldigt tilbage til musikken med udgivelsen af nærværende fuldlængde-opfølger til 2012's storslåede http://www.itstartshear.com.

Colours of the Night opererer ikke helt på samme høje niveau, men understreger dog snildt mandens stærke sanger/sangskriver-format og ikke mindst flair for at gribe skabeloner og arrangementer anderledes ambitiøst an end så mange andre. Broderick, der i flere år arbejdede med Efterklang, er en gennem-musikalsk herre, og det er en fryd at blive indlemmet i mandens vision - intet er overladt til tilfældighederne her, og der er noget konstant kunstfærdigt over hans bedrifter.

Et stillestående mellemstykke og en svært tilgængelig finale efterlader os med blot otte reelle numre, men heriblandt finder man til gengæld virkelig fine sager som den raffinerede og voldsomt smittende The Reconnection, det på samme tid vemodigt melankolske og rart opløftende titelnummer og den inderligt udkrængende Our Best.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA