x
Ava Luna: Infinite House

Ava Luna
Infinite House

Ava Luna: Infinite House

GAFFA

Album / Western Vinyl
Udgivelse D. 15.04.2015
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Det Brooklyn-baserede kunstnerkollektiv af et band Ava Luna blander rask væk genrer som støj- og indierock, electropop, punk og soul og er fuldt forståeligt blevet sammenlignet med i sandhed åndsbeslægtede Dirty Projectors – også fordi begge grupper har et afgørende fokus på eksperimenterende vokalhamornier med masser af uforudsigelige krøller.

På dette deres tredje album flirter det evigt foranderlige band mere end nogensinde med størrelser som funk og R&B, som dog på vanlig vis serveres i en udsyret, besynderlig og yderst kompromisløs indpakning af de mere avantgardistiske.

Ava Luna emmer af spontanitet og kunstfærdige ambitioner, og Infinite House rummer da også betydelige mængder legesyge lag og facetter. Samtidig er der dog også noget øvelokale over løjerne, lige som gruppens enorme iver efter at skabe nytænkende sager somme tider får det hele til at fremstå en anelse fjollet og forceret. Amerikanerne er dog først som sidst et eksplosivt og kompetent bekendtskab, der på forfriskende vis lader sig styre af impulser opstået i nuet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA